De HR Hub

Wilt u betrokken medewerkers?

Gemotiveerd en betrokken personeel betekent efficiëntere medewerkers: dat zorgt voor een beter resultaat. Betrokken medewerkers maken de interne organisatie krachtig.

De HR Hub ontzorgt!

Staat u ook wel eens voor vraagstukken, zoals: ”Hoe selecteer ik de juiste sollicitanten? Waar haal ik de tijd vandaan functieprofielen te maken of te herzien? Hoe kan een medewerker zijn talenten nog beter inzetten voor het bedrijf? Hoe coach ik mijn personeel daarbij?“

 

Onderneem actie en ga aan de slag met De HR Hub. Door middel van een P.O.P. (persoonlijk ontwikkelingsplan) en/ of goede beoordelings- en evaluatiegesprekken komen de sterke kanten van het personeel beter tot zijn recht. Dat is direct merkbaar in bedrijfsresultaat.

Open en eerlijk

De HR Hub stelt op basis van de geleverde input een framework op en zet het HR traject in werking.  Het voordeel is dat u met een neutrale partij werkt, waardoor gesprekken – zonder of met aanwezigheid van een leidinggevende – open en eerlijk plaatsvinden. Daarna wordt alles geborgd in digitale dossiers.

 

U kunt De HR Hub inschakelen voor korte adviesopdrachten, langdurige projecten of interim-opdrachten op HR gebied. De HR Hub onderscheidt zich in haar flexibiliteit, efficiënte werkwijze, goede digitale borging en hands-on aanpak.

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.